Új királya van a legőrültebb tuningautóknak

2020.05.19. 12:49

Rengeteg agyontuningolt, egyszerre elképesztő és borzasztó autóról írtunk már, sőt, össze is gyűjtöttük az öt legőrültebb G63 AMG-t és Priust, de azok a mostani szörnyűséghez képest eltörpülnek. De tényleg, amikor először megláttam a Carscoops cikkét erről a GMC-ről, nem akartam elhinni - a cím ellenére sem - hogy ez nem egy videojátékból van.

GTA.gif

Az átalakított GMC büszke tulajdonosa Connor Palush, akinek az Instagram-oldala és TikTokja is tele van az autójával - persze ha már egyszer megcsinálta, mutogatja is. Egyik posztja alá azt írta, nem azért változtatta ilyenné autóját, hogy népszerű legyen, hanem maga miatt, mert ő ezt szerette volna csinálni. Állításának első része erősen kérdéses, de így néz ki a végső verzió, menet közben:

Connor első változtatása az volt, hogy óriási kerekeket tett autójára, de mivel ez nem volt elég, még elöl baromira meg is emelte, hátul meg pont ellenkezőleg, az egyedi felfüggesztésnek köszönhetően. Emiatt az autó eleje már annyival magasabban van, mint a hátulja, hogy az is felmerül, egyáltalán mit láthat vezetés közben a sofőr - az égbolton kívül. Végső simításként pedig hologramos borítást is kapott a GMC, így már szivárványszínben pompázhat. A hab a tortán, hogy ezzel elvileg legálisan közlekedhet - persze mindez Amerikában történt.

Az elkészült változat láttán pedig tényleg nehéz szóhoz jutni, tartsuk akár borzasztó kinézetet kölcsönző orbitális hülyeségnek, vagy csak simán vagánynak. Mindenesetre az autó létezik, és még GTA-ban is utánafordulnának, nemhogy a valóéletben.