Egy Porsche 911 GT3 RS is áldozatául esett az amerikai zavargásoknak

2020.06.04. 17:24

Az Egyesült Államok minden nagyvárosában tüntetések szerveződtek, és jelenleg is szerveződnek egy afroamerikai férfi, George Floyd halála miatt. A tiltakozások számos helyen erőszakos megmozdulásokba csaptak át, melyeket most egy utcán hagyott Porsche 911 GT3 RS bánt.

Porsche-911-GT3-RS-Wrecked

Nem a Porsche volt az első jármű, ami áldozatául esett a felfordulásnak, korábban egy Fiat-Chrysler márkakereskedés - erről hétfőn mi is írtunk - és egy Mercedes kereskedés is hasonló cipőben járt. Előbbiből több, mint ötven autót loptak el a fosztogatók, köztük számos Dodge Challanger Hellcatet, Chargert, és Jeepet is, utóbbi készletét pedig elég erősen megrongálták, egy Mercedes AMG GT-t fel is gyújtottak. A mostani, Los Angeles-i esetnél egy utcán hagyott Porsche 911 GT3 RS-t tettek tönkre a tiltakozók.

A sportautó durván megsérült, teteje behorpadt - valószínűleg ugrált rajta egy tüntető - az ablakok többségét betörték, a hátsó szárnyat elvitték, illetve össze is graffitizték az autót. Sajnos sok mindent nem tudni az esetről, köztük azt sem, hogy a tulajdonossal mi lett, vagy hogy miért hagyta ott az autóját.

San Joséban azt is videóra vették, ahogy a tüntetők nekiesnek polgártársaiknak, akik semmit nem követtek el azontúl, hogy autóba ültek. Egészen elképesztő ezeket a felvételeket látni, és érthetetlennek tűnik, hogy miként szolgálja a tüntetések eredeti célját.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.