Fordjával és Jeepjével akarta menteni süllyedő hajóját, ezért belevezette őket a tóba

2020.06.25. 11:01

Kétségkívül borzasztó érzés lehet, amikor a házad ablakából látod, hogy a 300 ezer dolláros - most kb. 93 millió forint - hajód rohamos tempóban süllyedni kezd. Jó kérdés, mi ilyenkor a legjobb megoldás, de biztosan nem az, amivel ez az indianai fickó próbálkozott: két autóját is a vízbe küldte azzal a céllal, hogy majd kivontatja a hajót - írta a The Drive.

Meglepő módon nem vált be a terv. Valószínűleg a tulaj arra alapozott, hogy mivel Ford F-150 Raptorja és Jeep Wranglere jól boldogul terepen, majd a vízben sem lesz gond. Való igaz, egy kis vízzel simán elbánt volna mindkét autó, apró probléma, hogy itt nem kis vízről, hanem egy tóról van szó. Ennek megfelelően esélyük sem volt, motorháztetőig álltak a vízben, és a hajót sem sikerült kimenteni.

Később a tulajdonos Instagram profilja is meglett, és kiderült, hogy elárasztott járművein túl is akad még egy pár játékszere: Lamborghini Gallardo, Lamborghini Huracan, Audi R8, és még sok másik autó. Illetve van egy helikoptere, a fényképeken látszik is a háttérben. A poszt szerzője ennek megfelelően nem hagyhatta ki, hogy azzal a szöveggel ossza meg a történetet, hogy először a helikopterrel kellett volna próbálkozni.

From one of our customers in Cedar Lake, Indiana. Someone sunk their $300k+ Pavati wake boat, then swamped his Jeep and...

Közzétette: Lifts Ladders and Docks.com – 2020. június 21., vasárnap

Tengeralattjáró üzemmódba kapcsolt autókért azonban nem kell Amerikáig mennünk, pont a múlt héten volt hírünk, hogy Kecskeméten is megúsztattak egy Audit.