Kiszivárgott képeken a BMW M3-as és M4-es

2020.09.22. 11:45

A BMW állítólag ma este tartja két új sportmodelljének világpremierjét, de már most nyilvánosságra került néhány kép. Nagy meglepetésről persze szó sincs, bár a 3-as sorozaton először láthatjuk a márkahűséget is próbára tevő új giga-veséket.

Itt persze egy másik változatot alkalmaznak, mint amit a 4-es kupén láthattunk: krómkeret nélkül, vízszintes rácsozattal egy kicsit másként fest az új óriás-orrlyukpár. Arra azonban aligha érdemes nagy összegben fogadni, hogy ezt jobban fogadják majd akár a sajtó kritikusabb képviselői, akár a márka akár minimális esztétikai érzékkel megáldott rajongói.

Az M-es szedán és kupé lényege persze továbbra is a képtelen dinamika, és ezt nyilván jól tudják majd. A pletykák szerint az X3 M és az X4 M soros hathengeres turbómotorjait alkalmazzák majd itt is, ami 480 és 510 lóerős változatokat jelentene, bár az sem lehetetlen, hogy időközben találnak a 3 literes turbómotorokban további lóerőket is. Emellett úgy hallani, először a típus történetében az M3-ból is készül összkerék-hajtású változat is.

A konkrét adatokra sem kell már sokat várnunk: legkésőbb holnapra minden részlet nyilvános lesz, ha minden a tervek szerint megy.