2021.11.24. 06:05

A legbiztosabb ha egy szakértő műhelyben nézik át hozzáértő szakemberek a kiszemelt használt autót. Megfelelő körülmények között, profi berendezésekkel az szemek sokkal többet tudhatnak meg mint mi magunk egy parkolóban fetrengve egy zseblámpával az autó alatt. A Totalcheck használtautó-átvizsgálási csomagok célja a nyugodt és tisztességes autóvásárlás elősegítése. A jövőben már nem csak az Avalon Bosch Car(e) Szervizben, hanem Szereldmagad új, külső Bécsi úti szervizében is elérhetőek az átvizsgálási csomagok.

totalcheck cover

A Totalcheck szolgáltatásban három csomagot kínálunk: Minimál, Megfontolt és Maximalista.

  • A Minimál csomagban úgy vizsgáljuk át az autót, mintha egy nagyon rutinos szerelő ismerősét kérte volna erre, de ráadásként itt csápos emelőn, profi körülmények között zajlik a folyamat Időtartama kb. 1,5 óra.
  • A Megfontolt-csomagunkat a Totalcar MűhelyPRN műsorból ismert, komplex átvizsgálási folyamathoz igazítottuk. A Minimál-csomagon felül ez a műszeres mérések mellett már próbautat is tartalmaz, ami a menet közbeni működési rendellenességek feltárásához különösen hasznos. Külön költség nélkül tartalmazza a jármű TotálKár kártörténeti előzményeinek lekérdezését is. Időtartama kb. 2 óra. Részletekért kattintson ide.
  • A Maximalista-csomag a hibakód-kiolvasáson, próbaúton, fékhatás- és lengéscsillapító-mérésen felül háromféle további műszeres vizsgálati módszert tartalmaz. A korábban már javított sérülések felderítését célzó festék-rétegvastagság mérést, a fényszórók alapbeállításának mérését (ami a modern, automatikus fényszórómagasság-állítással felszerelt autókban különösen fontos), illetve a klímarendszer nyomásának, működésének ellenőrzését. A vizsgálat időtartama kb. 2,5 óra.

A csomagokat részletesen a Totalcheck oldalán ismerheti meg, ide kattintva.

OOF 20210722-13

Az AVALON Bosch Car(e) szerviz 2002 óta működik, kezdetben az AVALON Rent autókölcsönző autóinak szervizelése volt a cél, de az évek során önálló szervizzé nőtte ki magát. A márkafüggetlen szerviz a zuglói Tengerszem utcában működik, specialitásunk a 10-12 év alatti autók szervizelése, karbantartása. Sződi János, a szerviz társtulajdonos ügyvezetője, így foglalta össze a szerviz irányelveit:

“Már a majdnem 20 évvel ezelőtti induláskor is hittünk abban, hogy az autó gyártója által előírt karbantartások és szervizműveletek szakszerű és profi elvégzése nagymértékben lecsökkenti a váratlan és bosszantó meghibásodások, illetve a költséges javítások előfordulását. Ez a koncepció olyannyira bevált, hogy a saját bérautóink karbantartását és szervizelését már nullkilométeres koruktól a saját Bosch autószervizünkben végezzük, váratlan meghibásodások csak elvétve fordulnak elő, pedig a bérautókat naponta-hetente váltott sofőrök használják. Szervizünk külsős ügyfelei is folyamatosan megtapasztalhatják a Bosch előírásai szerinti professzionális karbantartások és a prémium minőségű alkatrészek felhasználásának előnyeit, ezáltal gondtalanul élvezhetik az autózást. Hisszük, hogy a következő 20 évben is profi karbantartással és szervizeléssel szolgálhatjuk a leghatékonyabban ügyfeleink elégedettségét.”

242769669 4388465651230509 1412368525005112186 n

A Szereldmagad szerviz, ahogy nevéből is következik, eredetileg egy önkiszolgáló szerviz volt, de idővel kiépült a klasszikus szervizszolgáltatás is, ami nemrégiben költözött önálló helyre, a Tücsök utcába. A szerviz specialitása a használt dízel autók javítása és karbantartása. Rácz Kristóf, a szerviz tulajdonosa, a következőket emelte ki a szervizről:

“Idén 5. éve indítottuk el a klasszikus szerviz szolgáltatásunkat is, specialitásunk a BMW és Mini típusok javítása és diagnosztikája, illetve a common rail diesel motorok hibamegállapítása, javítása. Nem riadunk vissza az idősebb, 10+ éves autók javításától sem, erősségünk az öregebb, olcsóbb típusok hibáinak megfizethető módú szervize is. (pl. alkatrészek cseréje helyett felújítás, vagy akár használt alkatrésze beépítése, stb) Az átvizsgálást követően az esetleges javításra olyan tanácsokat és javaslatot teszünk, ahol figyelembe vesszük az autó értékét, a használat jellegét, vagy a leendő / jelenlegi tulaj pénztárcájának méret- és súlyhatárait is. Az autókat egy összesen 103 évnyi tapasztalattal rendelkező csapat várja a pilisborosjenői V10 szervizben!”

Ismerje meg Totalcheck szolgáltatásunk részleteit és foglaljon időpontot az alábbi linken.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.