2022.07.30. 18:06

A kormány az  üzemanyagár-sapka módosításáról döntött , a továbbiakban csak a magántulajdonú gépjárművekbe, mezőgazdasági gépekbe és taxikba lehet 480 forintos áron tankolni – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

A szezon végén felhagy a versenyzéssel Sebastian Vettel. A Formula-1 négyszeres világbajnoka a Magyar Nagydíj előtt jelentette be, hogy nem folytatja pályafutását a száguldó cirkuszban, ahol még 2007-ben mutatkozott be.

A Red Bull-lal szállhat be a Formula-1-be a Porsche, közösen fejleszthetnek a 2026-as szabályzatnak megfelelő motort. Hamarosan jöhet a hivatalos bejelentés is.

Amikor autós emberek replikákról beszélnek, mindig van a hangjukban némi lenézés, hiszen ami utánzat, az nem eredeti, márpedig főleg egy különleges, alig pár darabban gyártott autónál lehet belefutni olyan gyengébben sikerült darabokba, amelyek miatt indokolt a fanyalgás. Ráadásul a Ferrari 330 P4-ből mindössze három darab maradt fenn, mégis, két magyar srác Budapesten csinált valami olyat, amire már nem szívesen mondanád rá, hogy replika. Nagyon súlyos gépészpornó következik.

Mi van, ha ukrajnai akarja megvenni az autódat? Kell-e félni tőlük? (nem) Milyen ügyintézésre van szükség ilyenkor?

2025-ig összesen 35 milliárd dollárt fektetne az elektromos és önvezető járművek fejlesztésébe a General Motors, 2035-re pedig teljesen átállna az elektromos modellek gyártására.

Hivatalosan is bemutatták az eddigi legnagyobb Audit. A számozási logikával ellentétben a Q6-os a Q7-nél is nagyobb, de csak Kínában forgalmazzák.

Az idei év egyik legfontosabb autóipari történése kétségkívül a Volkswagen eddigi vezérigazgatója, Herbert Diess távozása. Többek közt az elektromos Macan és az Audi-féle Artemis projekt késése játszhatott közre Diess leváltásában.