Nem teherautónak látszó teherautó - Heti Hírösszefoglaló

2022.09.03. 09:08

Már csak nyolc nap és újra Parkoló Parádé! A fókuszban ezúttal a sportautók lesznek, de lesz élő TAP is. Be is mutatunk egy Porschét, ami ugyan nem a legerősebb, de annál nagyobb élmény vezetni. Szeptember 11.-én élőben is láthatod!

 

Az amerikai Fox News beleállt Harry hercegbe, de csúnyán lyukra futottak. Amire azt hitték, hogy egy benzinfaló SUV, kiderült, hogy elektromos:

Egy biztosítótársaság be akarta mutatni, hogy mennyivel veszélyesebbek a villanyautók baleset esetén, mint hagyományos társaik, de a legfontosabb alkatrészt, az akkumulátort kiszerelték és pirotechnikát raktak a helyére:

Miért nem vesz meg valaki egy autót, ha csak aprók a hibái? Az Autórevizor elmagyarázta, hogy hogyan veheti el valaki kedvét egy autóvásárlástól akár pár karc:

Újra Tulaj a Pályán! Ezúttal egy V8-as, de mégis hibrid Lexus érkezett, a pályán pedig jól meg is mértük:

A 0-ról 100-ra gyorsulás értékét még ma is sokan hajszolják. Gyakorlati jelentősége alig van, de a történetét most megismerheted:

Az új Land Rover Defendert már ugyan próbáltuk, ez viszont, bár hasonlóan nézi ki, igazából valami teljesen más. Ez egy teherautó!

A használtautó-piac rengeteget változott az elmúlt pár évben, az alkudozás is lassan kezd kikopni. Mi vezetett ilyen gyökeres változásokhoz? Balló Marci utánajárt: