300 ezres fejhallgatóval rukkolt elő a McLaren

2022.12.09. 18:32

A McLaren és a Bowers & Wilkins már 2015 óta dolgoznak együtt és a két márka most ezt a hétéves együttműködést ünnepli egy különleges tárggyal. Ezúttal nem valami elborult, autóalkatrész-formájú hangszóróról van szó, hanem egy szimpla fejhallgatót dobtak piacra, amin mind a két gyártó logója megtalálható.

A Bowers & Wilkins kínálatában már eddig is szerepelt a Px8 típusú, vezeték nélküli fejhallgató, amire most rákerült a McLaren márkajelzése is, illetve különleges színekben készül. A Papaya Orange és Galvanic Grey fantázianevű színek a McLaren autóiról érkeztek. Még McLaren logós tok is jár hozzá.

Maga a fejhallgató egyébként nem változott sokat, ami nem is baj, hiszen egy felsőkategóriás termékről van szó. Minőségi anyagokból készül, van zajszűrő funkciója, saját appel lehet finomhangolni és egészen biztosan kiválóan is szól.

A különleges fejhallgató 800 euróért kapható, ami nagyjából 333 ezer forintnak felel meg. A McLaren logó nélküli változatát 700 euróért, vagyis 292 ezer forintért kínálják, vagyis nem vészes az extra kivitel felára.

Forrás: McLaren / Bowers & Wilkins