Minőségi fotókon a Cybertruck belseje

2023.11.23. 18:58

Rohamosan közeledik november utolsó napja, amikor egy hivatalos esemény keretében átadják majd az első elkészült Cybertruckokat. Nem meglepő hát, hogy egyre több és több tesztpéldány tűnik fel Amerika útjain, amelyekről folyamatosan landolnak új fotók és videók az interneten.

Az alábbi képek minőségét látva valószínűbb, hogy ezúttal már nem szemfüles járókelők munkájával van dolgunk.

Képernyőkép 2023-11-23 155954.png


Úgy tűnik, indusztriális stílusú minimalista dizájnt kapunk, amely a fehér műszerfalon, valamint a fekete középkonzolon és üléseken is jól látszik. A kormánytól jobbra egy hatalmas fektetett infotainment kijelző kapott helyet, amelyen főleg fekete-fehér grafikai elemek díszelegnek. Szembetűnő még  a sofőr feje fölül induló hatalmas panorámatető is.

Bár az átadó esemény már itt van a nyakunkon, a Tesla továbbra sem osztott meg információkat a Cybertruck specifikációit illetően, a modell külső- és belső méretei, valamint súlya és vontatási kapacitása viszont néhány hete kiszivárgott egy illetéktelen kezekbe került belsős dokumentumból.

Bár az adatok hitelességét akkor még nem tudtuk megerősíteni, azóta kiderült, hogy a pickup valóban 4990 kilót képes vontatni, így az 5669 milliméteres hossz és a három tonna fölötti súly is jó eséllyel valós.