Tankolni érkezett a Bugatti, magával vitte a töltőpisztolyt

2024.07.29. 06:07

  • Tankolni érkezett egy 3,6 millió dolláros Bugatti Chiron Pur Sport, de a sofőr elfelejtette kihúzni az autóból a töltőpisztolyt.
  • A tulajdonos már csak akkor észlelte a hibát, mikor indulás után leszakította a töltőpisztolyt.
  • Nem tudni, hogy a Bugattiban keletkezett-e kár.

Teljesen mindegy, mennyi pénz pihen a bankszámláján, minden ember gyarló. Ennek tökéletes példája az alábbi eseménysor, amely a California államban található Costa Mesa egyik benzinkútján történt.

A kút biztonsági kameráinak felvételein látható, ahogy egy egészen ritka és különleges hipersportautó hajt be a töltőoszlopok köz. Az 3,6 millió dolláros (1,3 milliárd forint), limitált kiadású Bugatti Chrion Pur Sport sofőrje kiszáll a vezetőülésből, tankolni kezd, majd besétál a shopba. Az autóhoz visszatérve azonban a töltőpisztolyt elfelejti visszatenni a helyére, így amikor elindul, magával viszi az egészet.

@southcoastshelloc 3 million dollar Bugatti Chiron Drive Off at gas station! #bugatti #fail #gasstation #carscene #waitforit #fypage #bugattichiron ♬ Spongebob Closing Theme Song Music - Ocean Floor Orchestra

 A Road & Tracknek sikerült elérnie a benzinkút tulajdonosát, aki megerősítette a történéseket. Elmondása szerint a Chrion tulajdonosa végig együttműködő volt a malőr után, és megtérítette az okozott kárt. Hogy a méregdrága hipersportautóban keletkezett-e kár, nem tudjuk.