Indul a vasárnap esti őrület, az M7-es és az M3-as is torlódik

2024.09.22. 17:06

A vasárnap délután hagyományosan a hét egyik legforgalmasabb időszaka a távolsági közút és vasúti közlekedésben. Válogatásunk következik az Útinform és a Mávinform híreiből.

Az Útinform hírei:

  • Erős a forgalom az M3-as autópályán Budapest felé, ezért a pályakarbantartás miatti sávelhúzásoknál torlódások alakultak ki Bag térségében, illetve Mezőkeresztes és Mezőkövesd között.
  • Az M7-es autópályán is sűrű a forgalom, így a balatonszárszói és zamárdi sávelhúzásos tereléseknél komolyabb torlódások alakultak ki. A martonvásári és a váli-völgyi csomópontok közötti sávelhúzás kapcsán még nem kaptunk hírt torlódásról.
  • A 8-as főúton Veszprém elkerülő szakaszán baleset történt, a 49-es kilométernél csak a belső sáv járható Székesfehérvár felé.
  • A 3-as főúton motoros ütközött személyautóval Mezőnyárád térségében. A baleset miatt a 151-es km-nél a fél útpályát lezárták.

A Mávinform hírei:

A Veszprém-Győr vasútvonalon korábban meghibásodott egy személyvonat, ami miatt Veszprém és Bakonyszentlászló között pótlóbuszok közlekedtek. A járművet azóta elvontatták, de a közlekedés rendje csak fokozatosan áll helyre.

A címlapkép illusztráció! Forrás: MTI