Clarkson: a modern autók szarok, a The Grand Tour híres emberekkel nem fog működni

2024.09.26. 17:51

  • Megjelent a The Grand Tour utolsó olyan epizódja, amiben még a Jeremy Clarkson, James May és Richard Hammond trió szerepel.
  • Ebből az alkalomból Clarkson egy közönségtalálkozót szervezett, ahol sok rajongói kérdésre válaszolt.
  • A modern autókról alkotott véleménye és a The Grand Tour jövője is szóba került.

Véget ért egy nagy korszak az autós televíziózás világában: a legendás Jeremy Clarkson, James May és Richard Hammond trió külön utakon folytatja, nemrég pedig megjelent az utolsó olyan The Grand Tour epizód is, ami még velük készült.

Képernyőkép 2024-09-26 124137.png



Clarkson nemrég egy közönségtalálkozót szervezett, ahol rajongók hadával közösen nézték meg az amazonos sorozat búcsúját. A vetítés után a szókimondó stílusáról ismert műsorvezető kiállt a közönség elé, és fél órán át válaszolt a kérdéseikre.

Bár a kedvenc autóiról, kellemes és kellemetlen emlékeiről, valamint kedvenc epizódjáról is kérdezték, két igazán érdekes téma került szóba. Arra a felvetésre, hogy 35 évnyi autós műsorvezetés után továbbra is imádja-e az autókat, Clarkson határozott nemmel felelt. Elmondása szerint a mai autók majdnem mind „szarok", 80-90 százalékukat pedig meg sem lehet különböztetni egymástól. „Nem tudom, mik ezek, de nem is érdekel. Oh, új hibrid hajtásláncuk van? Pont leszarom." – mondta. Szerinte a régi autókat sokkal élvezetesebb vezetni, mivel jelentősen könnyebbek a maiaknál.

Clarksont a The Grand Tour jövőjéről is kérdezték. A műsorvezető elmondta, hogy az Amazon jelenleg híres emberekkel képzeli el a show folytatását, de szerinte ez nem fog működni. Friss, ismeretlen arcok kellenek, akik tényleg szenvedélyesek az autók iránt és rendelkeznek a megfelelő tudással. Elmondása szerint mikor May-jel és Hammonddal elkezdtél a Top Geart, őket sem ismerte senki.

Clarkson hozzátette: hallotta, hogy kikkel pótolná őket az Amazon, de úgy tűnt, finoman szólva sincs elragadtatva.