Frissítve: Igazi kisbabával a hátán száguldozott egy felelőtlen rolleres idióta

2024.10.25. 15:22

  • Budaörsön vették videóra a rollerest, aki a hátán szállított egy kisgyereket.
  • Volt, ahol a rolleres 47 km/h-val száguldott.
  • A felelőtlen rollerest már többször látták így, gyerekkel a hátán.

Megdöbbentő videót tettek közzé a közelmúltban: a felvételen az látszik, ahogy egy felelőtlen rolleres úgy száguld Budaörsön, hogy egy kisbaba van a hátán. Nem játékról van szó: a rolleres hátán egy igazi, hús-vér kisgyerek kapaszkodott.

Forrás: BP-i autósok
Forrás: BP-i autósok

A BP-i autósok olvasója elmondta, hogy a kollégája 47 km/h-s tempóval követte a rollerest, tehát még azt se lehet mondani, hogy óvatosan közlekedne az instabil járművel. Hozzátette, hogy már nem először látták a vakmerő rollerest a gyerekkel.

A vezető a saját biztonságára adott: különböző védőfelszereléseket és sisakot is hordott. A gyerekre viszont egyáltalán nem gondolt, neki már nem jutott semmilyen védőfelszerelés. Bár a probléma eleve nem ez, hanem hogy egyáltalán elindult úgy rollerrel, hogy a védtelen gyerek ott van a hátán, tehetetlenül.

Forrás: BP-i autósok
Forrás: BP-i autósok

Egészen hihetetlen, hogy egyes emberek mennyire hihetetlenül önzők és felelőtlenek. A magas építésű, gyors, de a külső tényezőknek kitett rollerrel sokan szenvednek balesetet, belegondolni is rossz, hogy mi történhet ilyen helyzetben egy gyerekkel. Elképesztő, hogy valaki veszi a bátorságot, hogy ilyen hatalmas veszélynek tegyen ki egy gyereket.

Frissítés: újabb felvétel érkezett ugyanarról a rolleresről, ezúttal is gyerekkel. Alább tudod megtekinteni:

Forrás: BP-i autósok