2008.01.24. 12:48

A General Motors bejelentette, hogy hamarosan piacra dobja a Buick Lacrosse Eco-Hybrid változatát Kínában. A LaCrosse nemcsak a Buick első hibridje, de a kínai piacon is ez lesz az első nagy darabszámban gyártott felső-középkategóriás limuzin környezetkímélő hajtással. A bevezetés egy nagyobb lélegzetvételű terv első állomása. A GM szeretne Kínában zöld imidzset kialakítani a Buick számára, a következő lépés pedig tizenegy különféle környezetbarát motor bevezetése lesz a 2009 és 2012 közti időszakban. 2010 után a GM Eflex padlólemezére épülő autói is megjelennek. A Buick az amerikai Chevrolet Malibu Hybrid hajtásláncát használja, amivel a LaCrosse átlagfogyasztása 8,4 l/100 km-re csökken a hagyományos benzinmotoros változat 9,8 l/100 km-es fogyasztásához képest.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.