Insignia belülről is

2008.06.04. 14:48

Az Opel Vectra utódjáról eddig csak külső képeket közöltek, de most azt is láthatjuk, milyen lesz az új középkategóriás modell belseje.

Az utolsó Vectrát a legtöbb kritika épp a belseje miatt érte: számos vásárló panaszkodott az olcsó anyagokra és a néhol tökéletlen kidolgozásra, és ez hosszabb távon a típus iránti keresleten is érezhető lett. Ráadásul a műszerfal egyszerű, szögletes formái csak kiemelték ezeket a hibákat. Az Insigniával azonban új irányba szeretne indulni az GM Europe, ezért igyekeztek a belső teret is vonzóbbá tenni. Sajnos a képeken - amelyeken a brit Vauxhall változat jobbkormányos belső tere látható, az Opel-féle kivitel tükörképe - nem látszik, hogy milyen minőségű anyagokat használtak, de az üléseket körbeölelő műszerfal-forma már önmagában is bizalomgerjesztőbbnek tűnik, mint a korábbi. A középkonzol talán egy kicsit túlzsúfoltnak hat, és a színek is lehetnének kevésbé gyászosak, de ha az anyagok és az összeszerelés minősége megfelelő lesz, akkor ennyi már elég lehet a sikerhez.

Az Insignia hivatalos bemutatójáig már csupán szűk három hét van hátra, így érthető, ha egyre több részletre derül fény, bár a GM Europe még tartogat meglepetéseket. Egyelőre nem mutatták be sem az ötajtós Insigniát, sem a kombi változatot, pedig várhatóan ezek is ott lesznek a Londoni Autószalonon.