Így próbáld ki a kiszemelt autót!

2017.05.16. 12:40

Két hete kezdtük és ma befejezzük a Becsületesnepper rövid, lényegre törő és főként autóvásárló-mentő videósorozatát a Nepperperceket. A mai videóban alaposan kipróbáljuk a korábbi részekben felbukkanó Volvo V70 D5-öt és közben megtudjuk, mire kell nagyon figyelnünk, amikor próbaútra indulunk. Ez a néhány perc eldöntheti, hogy érdemes volt-e éjszakákon át hirdetéseket túrni, de azt is, hogy a következő évben vagy években a bíróságra fogunk-e járni az autó rejtett hibái miatt, vagy áldani fogjuk a napot, amikor meghoztuk életünk egy fontos döntését. A sorozattal szerettünk volna hasznos tanácsokat adni mindenkinek, aki autót vásárol, bár tudjuk, az egyes autótípusoknál, évjáratoknál és motorváltozatok önmagukban is dönthetnek a nagy kérdésről: vegyem vagy ne vegyem. Nézzék meg a Nepperpercek 5. befejező epizódját és idézzék fel a többit, mielőtt belevágnak az autóvásárlás nevű kalandba.

A Nepperpercek első epizódjában megmutattuk, hogyan válogat a netes apróhirdetések közt, aki több százezret látott már és melyeket görgeti át azonnal.

A kinti és magyar rendszámos eladó autókhoz más és más dokumentumokra lesz szükségünk. Mivel rengetegen csalnak a papírokkal, ez az epizód kötelező tananyag.

A Nepperpercek harmadik része minden nézőt autónyomozóvá nevel, hiszen a kopott gumigarnitúra, a kavicsos szélvédő és fényszórók vagy éppen a hullámos lemezek súlyos százezrekben mérhető értékcsökkenést jelenthetnek.

A sorozat negyedik epizódjában egy, a kereskedők és magáneladók számára kényes témát boncolgattunk. Ha megnézik, kaphatnak néhány támpontot a kulturált de hatékony áralkuhoz.