Új szolgáltatás: Olajdoktor

2006.04.21. 08:23

Miért kell évente olajat cserélni? Mit öntsek a Ferrarimba? Rázzam vagy keverjem? Új szolgáltatásunk, az Olajdoktor, segít eligazodni az olajok és kenőanyagok útvesztőjében. Ismerkedjen meg vele!

Az olajdoktor. Forrás: University of Texas at Austin

Az Olajdoktor gyermekkorát Szaúd-Arábiában töltötte (ez a kép is ott készült), 18 évesen hagyta ott a sivatagi olajkutakat . A nyolcvanas évek óta Forma-1-es csapatok kapkodnak érte, 1987 óta minden világbajnok autójához ő keverte ki az olajat. De most lecsaptunk rá. Azt mondják róla, hogy prémium fékolajat önt a salátájára, motorolajjal issza a kávéját, és ha kifújja az orrát, fekete lesz a zsebkendője.

Most hogy a külpolitikai hírek háromnegyede az olajról szól, talán önökben is felmerült, hogy miért nincs egy hely a Tanácsok rovatban az olajról. Mert az olajok és a kenőanyagok területe érdekes és szövevényes, és kérdéseik százait veti fel. Nos, ennek vége. Kérem ismerkedjenek meg az Olajdoktorral.

Összeönthetem-e az ásványit a szintetikussal? Jobb a márkás olaj, mint a gagyi? Miért füstöl a Zondám amikor elindulok vele? Ha ilyen és ehhez hasonló kérdések gyötrik, ragadjon emailablakot és írja meg az Olajdoktornak . Ő válaszolni fog rá. Ha pedig olyat kérdezett, ami valószínűleg sok autós fejében felmerült már, akkor kiteszi az Olajdoktor rovatba, hogy mindenki más is okuljon belőle.

A címlapon közvetlenül a hírek alatt találják az Olajdoktort, a Tanácsok rovatban pedig a bal felső sarokban. Kérdezzenek tőle bátran. Alig várja, hogy segíthessen önöknek.

Az Olajdoktor nem jöhetett volna létre, ha nincs a TOTAL HUNGARIA Kft. Köszönjük. Kedves olvasóink pedig ne aggódjanak, nem adtuk el a francia kapitalizmusnak sem a szívünket, sem a lelkünket, csak az egyik mellékpajzsmirigyünket. Abból pedig van három másik.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.