Szexnagyi a roncsok között

2007.11.24. 00:09
Az autóbuziság egyik alapfontosságú ismérve, hogy a végzetes hajlammal megvert egyed folyamatosan autót akar vásárolni. Na nem mintha szüksége lenne rá, hanem amiért a 150 kilós dagadék négyszer meríti a svédasztalnál a tejszínhabos csokoládékrémbe a merőkanalat: a gyönyörért.

Citroën B14, 1926-tól '28-ig készült

Nem kérdés, itt a Totalcarnál ilyen autóvásárlás-junkie-k vagyunk mi is. Bár a szerkesztőség összes tagjának jelentős, racionális igényeit messze meghaladó járműflottája van, munkaidőben mégis lopva a hasznaltauto.hu-t nézegetjük, esténként ágyba bújás előtt még csak azért is végigtúrjuk a mobile.de-t, és ha időnk engedi, izgalomtól remegő orrcimpákkal vizslatjuk az e-bayt , hátha kivetett hálónkba akad valami extra-orbitálisan jó fogás.

Egyik este, amikor a gyerekek már lefeküdtek, én is a német e-bayen kódorogtam. Engem leginkább a hatvanas-hetvenes években készült autók izgatnak, úgyhogy a keresést is erre a korszakra szűkítettem. Egy idő után feltűnt, hogy valaki Franciaországból, ugyanarról a helyről kínál meglehetősen sok érdekes autót, és a képeken mindig van egy szőke nő. Na jó, a van eléggé takarékos ige a látvány leírására, amit a digitális fényképezőgép CCD-je bináris egységekké alakított.

A képeken ugyanis különböző állapotú klasszikus autók sorjáznak, részletesen körbefényképezve. Mögöttük jellegzetesen francia környezet, régi, vidéki ház, zöldellő növényzet és pajták.

Előttük pedig, nos előttük ott áll Marina.


Marina a Mercedes W123 kupéban

Marina Wolter szőke, későnegyvenes asszony, jellegzetesen teuton karakter, szögletes arcvonásokkal, szikár megjelenéssel. Hosszú haja láthatóan nem gyakran lát fodrászt, arca sminktelen, bőre fehér. Se nem csúnya, se nem szép, Hamburgtól Münchenig mindenki azt mondaná rá, átlagos jelenség.


Fantomas Citroën furgonjával

Marina azonban mégsem az. Ez az első pillantásra szokványosnak tűnő német nő ugyanis egyvalamiben egyáltalán nem hétköznapi. Ruhatára olyan, mintha minden egyes darab egy szexbolt fétispolcáról került volna hozzá: lángvörös miniszoknya, áttetsző trapéznadrág toppal, neccharisnyák, különféle magas sarkú papucsok és szandálok. Az explicit ruhadarabokhoz egyértelmű testbeszéd is párosul.

Marina úgy pózol a képeken, mintha nem is autókat szeretne eladni, hanem mihamarább intim kapcsolatot szeretne kialakítani a szemlélővel. Hol egy Citroën DS motorházán ül szétvetett lábakkal, hol egy tűzpiros Opel Mantára dőlve pucsít, hol pedig egy Mercedes Coupé volánja mögül mosolyog ránk csípőig felcsúszott szoknyával.


Egy jó kis A-Kadett-tel

A következő oldalon igazi istennővel nyitunk!

  • Eladó házat keresel? Az Otthontérképen több ezer hirdetésből válogathatsz.
  • Az agglomeráció ingatlan árai tovább csökkentek, ha befektetnél vegyél lakást Budapesten!
  • Olcsóbban juthatunk ingatlanhoz az agglomerációban, érdemes megnézni az eladó házakat.