Mi fontos, az állapot vagy a kilométerszám?

MűhelyPRN 9.: BMW 320d Touring (2011)

2019.04.09. 06:09

A MűhelyPRN mai epizódjában egy BMW 320d (e91) Touringot vizsgáltunk át. Ebben a 2011-es autóban a mostanában a tűzesetek miatt emlegetett N47D20 kódú soros, négyhengeres, közös nyomócsöves turbódízel motor található, az autó 299 ezer kilométerrel érkezett meg a Pryma Autócentrumba és nagyon kíváncsiak voltunk, hogy gazdája, Botond jól választott-e amikor megvette ezt az autót. Vezetett szervizkönyv? Ismert előélet? Most kiderül, mennyit érnek ezek egy ilyen 2,5 milliós BMW esetében.

Ha szeretnél alaposan felkészülni a használtautó-vásárlás összetett folyamatára,   ide kattintva találsz 5+1 tippet , melyekkel te is kiszúrhatod a leggyakoribb átveréseket!

A MűhelyPRN-ben a Totalcar olvasóinak autóit vizsgáljuk át a Pryma Autócentrumban . Az átvizsgálásért ezúttal senkinek nem kell fizetnie, de nemcsak az autó gazdája nyer, hanem mi, a sorozat tanulni vágyó készítői és a nézők is. A  jelentkezéshez kattints erre a szövegrészre , majd töltsd ki a Google-űrlapot! A kiválasztott autók gazdáival hamarosan felvesszük a kapcsolatot és mindent megtudhatnak a forgatásról, illetve az átvizsgálásról.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.