2020.03.30. 16:20

A Lancia Y tipikus olasz miniautó a Fiat Punto alapjain, de rövidített padlólemezzel. Az első generációt 1995 és 2003 közt gyártották, de még ma is sok példánya van életben. A magyarázat egyszerű: a kis Lancia finomabb kivitelű mint a mezőny más tagjai, van benne néhány szerethető formai megoldás, és akkor még nem beszéltünk az olyan különleges kivitelekről, mint Balázs Elefantino Rossója. Nézd meg a sportos Y-ról készült első felvételeinket, döntsd el, hogy milyen állapotban van az autó és várd a következő MűhelyPRN-epizódot, amelyben mindent elmondunk a Avalon Bosch Car Service-ben végzett átvizsgálás eredményeiről!

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.