Honnan ismered meg, hogy taxi volt?

MűhelyPRN: Toyota Auris Touring Sports 1.8 HSD – 2014.

2021.07.21. 17:17

Valójában az első emészthető, normál hibrid Toyota Európában az Auris második generációja volt. Nem űrhajó, hanem RENDES autó, rendes formájú és méretű csomagtartóval. A típus használhatóságán nagyot lendített, hogy nemcsak ötajtósként, hanem kombi karosszériával is árulták, viszont a vele párhuzamos Corolla szedán nem kapta meg a hibrid hajtásláncot. Az Avalon szervizben átvizsgált autót tulajdonosa nem túl régen vette, meglehetősen jó áron, ezért is érdekelte, nincs-e bibi. Az átvizsgálás hozott meglepetést, a többit a videóból.

 Az Auris második generációjáról itt olvashatsz tesztet, ha a Nepperűző tanácsa érdekel, azt pedig itt találod. A Priusok-Aurisok gyógyítóiról van több anyagunk is, az egyik itt, a másik pedig itt olvasható.

Korábbi epizódok:

Kézit akart, automatát vett 420 ezer km-rel
Benzines, automata váltós Galantot választott Emese a kínálat felső részéből. Így kell ezt csinálni, vagy élete tévedése volt?
Ami nincs benne, az nem romlik el!
Ha pár százezerért keresel autót, akkor a Fabia I. az egyik lehetőség. Erre is lehet költeni, de hol a határ, amíg meg is éri?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.