Skoda Felicia chiptuning

2003.01.11. 19:13

Felicia GLX 1,3, 80 ezer km, 1999-es évjárat. Már nem garanciálisak a fődarabok sem. Hol lehet ezen az autón megbízható chiptuningot csináltatni? Kérlek ajánlj egy megbízható társaságot.

Kedves doktor!
Ahogy olvasom a neten írásaid, feltűnően nagy hozzaértésről teszel tanúságot.
Van a birtokomban egy Skoda Felicia GLX 1,3, 80 ezer km, 1999-es évjárat. Már nem garanciálisak a fődarabok sem.
Hol lehet ezen az autón megbízható chiptuningot csináltatni? Kérlek ajánlj egy megbízható társaságot.
A cél a motor tartóssága, ezért inkább csak finombeállításról lenne szó, mint komoly teljesitmenynövelésről
Üdv, Zsolt

Keress meg és segítek, de reklámot senkinek sem szeretnék csinálni a többi ezzel foglalkozó szakember rovására, gondolom ez érthető. A telefonszámom hozzáférhető itt a rovatban.


Írja meg egy emailben, milyen autója van (márka, típus, évjárat, és persze ha olyan a hiba, akkor motor- és alvázszám), és mik a tünetek. A kérdést továbbítjuk szakértőnknek. Ha lehet, használjon ékezeteket, és ne küldje el többször a levelet! Az egy típushoz kötődő korábbi kérdéseket, illetve a Doki válaszait a katalógusban könnyen megtalálja. Korábbi esetre visszautalva kérjük írja meg, melyik válaszban volt róla szó.

A választ postafordultával AUTÓDOKTOR rovatunkban olvashatják. Természetesen csak a problémák egy része orvosolható távgyógyításos módszerrel, mindenki maga döntse el, milyen mélységig mer bemászni a motorházba.

Bizonyos esetekben nem ajánlatos házilag bogarászni, ilyenkor természetesen telefondoktorunk is azt javasolja majd: forduljon szakszervizhez.

A Totalcar telefondoktora:
Dergez Attila autószerelő, általános orvos. Javít Trabanttól japán autóktól 600-as Mercedes-ig gyakorlatilag mindent. Szíve csücske a német autók, de jöhet angol, francia, olasz, orosz, vagy akár SAAB.