Skoda Octavia cseréje

2003.07.29. 01:09

Ha kikerülhető a beszámítás, nem érdemes igénybe venni, mert lényegesen rosszabbul jár vele.

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Autóvásárláson töröm a fejem, melyhez a legyegyszerűbb útnak az tűnik, ha beszámíttatom a jelenlegit.
Egy 2001 júniusi Octavia Combi 1.6i Elegance-ról van szó. Az Elegance felszereletségen túl (ABS, man. klíma, elektromos ablakok, fűthető tükrök, könyöklő, könnyűfém felni, stb.) elektromos tetőablak és tetősín említhetők extraként.
Jelenleg 50.000 km van benne, végig márkaszervizben szervizelt. Törve, sérülve nem volt.
Mennyit érhet?

köszönettel:
Gábor

Kedves Gábor!

Amennyiben beszámításon gondolkodik csak remélni tudom, hogy nem újonnan vásárolta az autót, mert akkor jelentős veszteséget kell elkönyvelni, kivéve persze, ha megint Skodában gondolkodik, mert Skoda kereskedő lényegesen jobb áron számítja be a saját márkát. Ha technikailag kivitelezhető és kikerülhető a beszámítás, akkor nem érdemes igénybe venni, mert lényegesen rosszabbul jár vele.
Az említett autó a megadott paraméterekkel feltételezve a kifogástalan állapotot jelenleg 2,8-2,9 M Ft között adható el a piacon.

Üdvözlettel,
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.