Octavia helyére terepjárót, de milyet?

2015.06.08. 13:12

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

 

Tisztelt Nepperűző!

Lecserélném 14 éves Octáviámat, mivel átalakult a munkám. Mezőgazdasági tevékenységet végzünk, ennek megfelelően gyakran kerülünk nehezen járható útra. A kérdés terepjárót, de milyet?

Keveset futunk évi 5-6000 km-t, a gépet feleségem is vezeti. Kacérkodtam a Jimnyvel de semmi nem fér bele. 1,6-2 millió közötti használt gépben gondolkodom.


Várom válaszát

Kedves Kérdező!

Én egy pickup-ot vennék mindenképpen, azoknak van platója, lehet rá pakolni, nem kell óvatoskodni, hogy összekoszoljuk. Ennyiért már tényleg sok autó van, akár klímával is. Legjobb a Toyota Hilux, de ebből van a legkevesebb. Mitsubishi L200-asból, Mazda B2500-ból, Ford Rangerből és Nissan Navarából viszont már nagyobb a választék, és ezek közül választanék, leginkább egy Hilux-ot. Arra ügyeljen, hogy az autó alvázát és alját takarítsa rendszeresen, ne hagyja a sarat heteken, hónapokon keresztül rajta, mert el fog rohadni a karosszéria.

Üdvözlettel,

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.