Váltás világos nézetre

Teljes cikk

TCTVS11EP04: Egy méltatlan kis csíra vagyok

TCTV Teszt: Mercedes-AMG GT C Roadster

2017.11.30. 17:42

Az olajból épp kikapott hasábburi megvan? Az ellenállhatatlanul kívánatos, gőzölgő, varázslatos, zsírban sült szénhidrát, amire görcsösen rákívánsz, amit azonnal bekapsz, ami aztán megégeti a szád, hogy ömlő nyállal lihegsz, mint egy idióta, de nem mered se kiköpni, se lenyelni, aztán mégis lenyeled, végigperzseli a torkod, te pedig ordítva tolod el a tálat, hogy valaki vigye innen, mielőtt megint megkínzod magad eszetlen mohóságodban. Az AMG GT C volt az év frissen sült rósejbnije a szerkesztőségünkben. Mutatom:

Mint látható, a GT C egy eszement állat, egy rendes, otromba tulok. Tényleg messze inkább AMG, mint Mercedes, egy szükségtelen, hivalkodó, agresszív, rossz ergonómiájú, kellemetlen és bárdolatlan, borzasztóan erős szörnyszülött. Vannak autók, amikbe beleülni a legjobb, a GT C tesztjének a fénypontja egyértelműen a kiszállás és visszaadás volt. Soha, semmilyen körülmények között nem kéne, sőt, gyanakvással vegyes részvéttel nézek mindenkire, aki szereti. De nagyon örülök neki, hogy készülnek még ilyen autók.

Mélységében Sturcz Anti elemezte:

Ó, és ha azt hinnéd, olcsó börleszk, hogy nem értem el a géptetőt, megmutatnám, amint épp rányílik a plafonra a parkolóházban:

Korábban az AMG GTS is járt nálunk, Vályi Pista tesztelte:

Ha nincs még AMG-túladagolásod, íme, egy C55:

A szívó-V8-asok szerelmeseinek még egy kis csemege, a C63 AMG:

Friss TCTV-adás csütörtök esténként a Viasat6-on. Részletes vetítési időpontok idelent: