Gyere, próbáld ki velünk a BMW-zés csúcsát

2017.06.14. 17:37
20 hozzászólás

Néhány napja érkezett egy BMW M760Li tesztautó, és annyira megdöbbentően durva, hogy meg akarjuk mutatni két szerencsés olvasónak. 6,6 literes, V12-es biturbó motor viszi, és annak ellenére, hogy 2,3 tonna, 3,7 másodperc alatt éri el a 100-at, ami 10 éve még a Porsche 911 Turbo vadászterülete volt. Viszont nem számít a menés, egy 5,2 méteres bálnában utazni az igazi, ezért a sofőrt mi biztosítjuk, a két szerencsést pedig elfuvarozzuk Budapest egyik tetszőleges pontjáról a másikra. A buli holnap este (15-e) 7 és 9 óra között megy, két turnusban.

Egyszer az ősi kérdés is eldől: mi történik egy Teslával 400 méter után. #tesla #bmw m760

Winkler Róbert (@winkler_robert_totalcar) által megosztott bejegyzés,

Az executive lounge-ba bejutni persze nem elég két szép szem, Hiéna-feladat következik. Menj el egy kellően zsúfolt helyszínre (étterem, buszmegálló, board meeting) és üvöltsd a következő rigmust, de úgy, hogy a fába szorult Pavarotti hozzád képest mutáló ministránsnak tűnjön:

"Sipi tekeri a kormányt, én meg süppedek a bőrbe,

Itt üvöltök, mint egy sakál, vigyetek már el egy körre”

A performanszt rögzítsd telefonnal, és töltsd fel Instagramra a #7esfuvar taggel. A szakmai zsűri elbírálja az előadást, aztán a két szerencséssel felvesszük a kapcsolatot. Ha nem érsz rá az adott időpontban, de szívesen hülyét csinálsz magadból hitelbe, akkor is jöhet a videó.

A buliról Facebook live-ot csinálunk, ezért nem árt, ha mersz megszólalni, aztán később egy videót is vágunk az este történtekből Youtube-ra. Elő a kamerát, a többi rajtad múlik, a pályaművek linkjét ide kérjük a kommentmezőbe egy elérhetőséggel. A határidő holnap, azaz csütörtök dél.