Ilyen egy igazi boldog alfás

2018.04.08. 09:26
24 hozzászólás

Dögös családi kombi

70231

A keresés úgy indult, hogy kellet egy viszonylag fiatal, modern, megfelelően motorizált, dokumentált előéletű, jól karbantartott nagyobb autó, amivel el lehet menni nyaralni, síelni és belefér a család

Megbízható társ volt, soha nem hagyott az út szélén, én meg karban tartottam. Meghálálta

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Elképzelhető, hogy szerettem. A kényelme megfelelő volt, megbízható volt, megfelelő téli és nyári kerékkészletet használva, nem ismertem vele akadályt.

Pályaalkalmas

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Jól tartja magát, nem lett hangosabb, zörgősebb az évek alatt, nem prémiummárka, de jó autó, egy meglepetést leszámítva, de akkor is saját kerekén szervizbe jutva, rendesen összerakva és ezzel a motorral megy rendesen.

Szerelmem, a kékség

70249

Nehéz szavakba önteni, mit érzek iránta. Az autó előéletét egészen a megvételéig ismerem, és bár 14 éves, jó állapotban van. Imádom, és szerintem ezt érzi is.

Hasznos jószág árában a legjobb

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A fényszóró magasság állítást először megmosolyogtam mikor kiderült, hogy a kar tekerésével egy bovdent húzok, aztán eszembe jutott egy sokkal nevesebb gyártó kocsija ami este pásztázott a lámpáival mert a lámpa motorjával valami baj volt. 

Korábbi merítések

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.