Civic Type-R? Csak Honda-rajongóknak való

2018.12.02. 10:28
32 hozzászólás

Jobb, mint az RS Focus?

63116

Sajnos Szombathelyen nem sok ilyen kocsi van, úgyhogy az enyém az egyetlen ST, amit szoktak szervizelni, látszik is hogy félnek hozzányúlni. Szerencsére kopóalkatrészek fogynak csak, úgyhogy ez nem olyan nagy gáz. Még fékbetét is gyári. Ha cserés lesz, akkor valami jobbat tetetek be mint a gyári. Bár nem mondhatok róla rosszat, mert jól harapnak. De jobb a biztonság.

Honda... Type-R. Csak Honda rajongóknak!!!!

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Ha megrögzött Honda-rajongó vagy, akkor inkább vegyél Accordot, sokkal, de sokkal jobb autó! Az előző autóm egy 2006-os Honda Accord Type-s volt. Elmondani nem tudom, mennyivel jobb autó, mint a Civic, és abból nem hiányzott a dinamika... 

Családi interceptor

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Subaru Outback-et akartam venni, de ez hamarabb jött szembe. Azóta még nem volt olyan tél, hogy a 4x4 hiányát észrevettem volna...

EVO-010

46685

A manuális váltóból hiányolom a hatodik fokozatot, viszont ha a rendőrség tényleg megkapja a beígért 650 darab traffipaxot, akkor talán nem is lesz rá szükség.

Hegyivadász

A kép illusztráció
A kép illusztráció

 Az autó egyetlen gyenge pontja a fékek. Tökéletesen működnek, de egy idő után eldeformálódnak, és vagy a féktárcsa teljes cseréje, vagy annak lecsiszolása segít csak. Hal istennek ez nem befolyásolja az autó biztonságát, csak idegesítő súrlódó hangot ad ki fékezéskor. 

Korábbi merítések

A családtámogatós milliókkal már érdemes megfontolni
Egy olyan kivételes pillanatban vásároltam, amikor az ára megegyezett egy hasonló felszereltségű C4 Spacetourerével.
Lehet szeretni egy Mitsubishi Space-t?
Kopogós műanyagok, egyszerű műszerek, műanyagburkolatú ajtók, vastag filctollal tervezett kapcsolók... Ilyen az élet a Mitsu krumplijával.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.