A hidegprofizmus mintapéldánya

Válogatás a legfrissebb Népítéletekből

2020.07.26. 14:59
18 hozzászólás

Kényelem és erő

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A hibrid akku cellák nem örök életűek. Sokan tudomást se vesznek róla és csak köpködik a típust a hibrid hibák miatt. Tökéletesen tisztában voltam az autó állapotával, mikor megvettem, annak ellenére hogy az eladó egy becsülettelen nepper volt. A hibrid hajtás ha kekeckedik->akku hiba. Ha fedélzeti kijelző ESP hibát jelez->akku hiba. Rettenetes a fogyasztásod->akku hiba. Sorolhatnám de a szerviz jobban tudja. Lényeg hogy az ócsárlásokat (elmondások alapján) a nem megfelelő szervizeltetés okozza, illetve a nemtörődömség. Olykor az, hogy valakinek annyi esze van mint egy marék szotyinak.

Új korában elég ütős autó volt a 450h

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Suzuki kontra Seat: összehasonlító teszt

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Összességében nekem megérte váltanom. A különbség azonban inkább annak lesz érezhető, aki -- mint én -- sokat jár országúton, autópályán. Városban néha visszavágyom a Suzuki magasabb üléspozíciójába, ahonnan jobban át lehetett tekinteni a forgalmat, és pontosabban lehetett adagolni a powert.

Hasonszőrüek közt

Mercedes - villam(ny)os

71859

öööö....megállt az autópályán minden előzetes figyelmeztetés nélkül...kb 140-el haladva egyszer csak kiírta, hogy "hibridrendszer meghibásodott" majd pár mp múlva "hűtőfolyadék túl forró, állítsa le a motort", elment minden erő, szóval kigurultam a leállósávba - pár percet várva, újraindítva, alapjáraton elgurultam a szerencsére csak 1km-re levő pihenőig, s nekiálltam telefonálgatni.

Nálunk így viselkedett a hibrid Merci

A hidegprofizmus mintapéldánya

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Az autóiparban dolgozom épp ezért nem igazán tud lázba hozni semmilyen autó, és egy olyat szerettem volna, ami semmilyen stigmát nem ragaszt rám, mindemellett kényelmes és megbízható. Nem vagyok hajlandó pátyolgatni azt, ami értem van, cserébe ő sem igazán vár el a kötelező körökön kívül többet.

Pista és a Polestar találkozása

Csillagos meglepetés

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Korunknál fogva olyan autót kerestem, melybe nem le kell ülni. Egy ismerős hívta fel a figyelmemet a kis Mercire + a Totalcaron épp előtte olvasott használtautó teszt is meggyőzőt a lehetséges választásról. Hosszú keresés után találtam egy 8 éves valóban 20 000 km-ert futott Mo-i autót.

Nálunk is jól szerepelt a használt A osztály

Korábbi merítések a Totalcaron

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.