Váltás világos nézetre

Teljes cikk

Így kell szépen öregedni

2023.02.17. 15:37

Újkorában a Subaru árlista legtetején csücsült, most viszont már csak egy dinoszaurusz, ami közelebb van Samantha Foxhoz, mint Megan Thee Stallionhoz.

Amikor ezt a videót forgattuk, még alig két hete fizettem ki a kocsi vételárát, szóval hiába látok már most pár javítani való tételt, egyelőre nem a konkrét autó vesézése a cél. Hanem azt szeretném felfedezni, hogy milyen tételektől volt ez a márka csúcsmodellje 2001-ben, és milyen érzés ma beleülni.

Az utódját, a 2003-tól gyártott Subaru Outback 3.0R-t Winkler annyira bírta új autóként, hogy ugyanarról a darabról használt tesztet is csinált tíz évvel később. Ez viszont az egyel korábbi generáció tagja, és ősszel múlt 22 éves, mégis megvettem, méghozzá családi autónak. Mert benzinmotoros, automataváltós, tágas kombit kerestem, olyat, ami legalább valamennyire megbízható és biztonságos, de nem baj, ha kicsit érdekes is. Így került hozzám ez az új korától magyarországi, egy gazdás, garázsban tartott, keveset futott, mégis kicsit elhanyagolt Subaru Outback H6-3.0, és most elmondom, milyennek tartom a típust.