A Cybertruck gurul, fordul és még ablakot is töröl már!

2023.08.30. 10:36

Szeptemberben a Tesla minden jel szerint bemutatja végre a Cybertruckot. Volt már izlandi reklámfilmforgatás, Amerikában tele vannak a trélerek az immár véglegesnek tűnő pickupokkal, Elon Musk pedig gyártásra kész előszériás Cybertruckban feszít, hogy ne lankadjon az érdeklődésünk. Tény, hogy gurulni gurul, és még kanyarodni is tud.

elon-musk-driving-production-candidate-tesla-cybertruck Totalcar

Az autógyártás nem könnyű, a Cybertruck pedig látszólag nagy falat lenne még a legtapasztaltabb piaci szereplőknek is. Logikus lépés, vagy sem, a Tesla szerint ez bizony egy termék lesz hónapokon belül, Elon Musk pedig feltehetően nem várja meg a szeptember végét sem, hogy bemutassa végre.

Közben épül a texasi Gigafactory is, ahol a pickup is készül majd. Nem csoda hát, hogy ilyen közel a bemutatóhoz Brad Sloan és a drónja el tudott csípni egy Cybertruckot mozgás közben, ahogy a gyár területén a töltőponting vezette egy dolgozó.

A videót az InsideEVs szúrta ki, ahogy a prémium elektromos pickup megy, kanyarodik, és még az óriási ablaktörlőjét is használja a texasi porfelhőben. Milyen kár, hogy Európa valószínűleg nem kaphat majd belőle, így nekünk marad helyette az MG Cyberster.