Felismeri a kézírásunkat a következő A8?

2009.08.03. 08:26

Nemcsak asztali gépek, PDA-k és mobiltelefonok is képesek már arra, hogy felismerjék és feldolgozzák a kézírásunkat. Hamarosan valószínűleg az autókba is építenek majd hasonló funkciót.

Az Autobild értesülései szerint elképzelhető, hogy a 2009-es Frankfurti Autószalonon bemutatkozó új A8-asba kézírás felismerő rendszert telepítenek majd, melyet a középkonzolba épített érintőképernyőn keresztül használhatunk. Hogy az érintő képernyő remek találmány, segítségével rengeteg apró gombtól és még több komplikációtól szabadulhatunk meg, tudjuk régen, az azonban egyelőre homályos, miért fog többet adni a felhasználónak ez az eszköz, ha felismeri a kézírásunkat.

Az Audi már elárult részleteket a harmadik generációs MMI rendszerről, de abban nem tett említést a kézírás felismerő rendszerről. Egyelőre tehát várnunk kell, míg kibontakozik a teljes történet. Az igazságot legkésőbb szeptemberben megtudhatjuk.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.