Hard Kandy Yaris – rózsaszínt bírod?

2009.11.04. 16:48

Tehettek volna bármit az egyedi Yarisba, úgyis csak a festést nézné mindenki. A rózsaszín és szürke árnyalataiból álló göndör-indás mintázat nyilván csak egy szűk körnek jön be, de a figyelem felkeltésére biztosan alkalmas.

A Toyota is megpróbál feltűnést generálni a SEMA Show-n, ami nem könnyű az egyedi prototípusok – hot-rodok, versenyautók, low-riderek – között, különösen egy egyszerű Toyota Yarisszal. A megoldás: a legtöbb érzékszervet stimulálni. A pink mintás festés csak az egyik komponens – ezzel világlik ki a tömegből – a másik a csomagtartóba szerelt tripla Alpine mélynyomó, amellyel – legalábbis a látvány ezt sejteti – bármelyik konkurens tuningautó percek alatt lefújható a színről.

A Toyota japán szakemberei amúgy nem vacakoltak sokat a Yaris alapos átalakításával, csak néhány elektronikus szerkentyűre – LCD monitorokra, Bluetooth kapcsolatra, LED-ekre, új kárpitokra – telt, és persze egy garnitúra 18 hüvelykes felnire, a lemezek alatt viszont minden gyári maradt. Az alkotók szerint egyértelműen női autó a Hard Kandy – de ez a színvilág talán cukiságnak is túlzás.