Ilyen lesz, ha lesz új VW Corrado?

2010.02.12. 14:55

Hogy nézne ki az új Corrado, ha nem lenne Scirocco? A kérdés elméleti, de attól még izgalmas.

A Corradónak már van utódja, jelenleg a Scirocco tölti be a VW-nél a sportkupé szerepét. A Miranda Mediánál mégis feltettek egy tisztán teoretikus kérdést: hogyan nézne ki 2010-ben a Corrado, ha most terveznék meg, és direkt az elődből eredeztetnék.

Patrick Moczarsky, a Miranda Media tervezője adta meg a választ a képeken látható rajzok segítségével. A megálmodott Corradón valóban jól látni az előd vonásait, ennek ellenére modern és kívánatos lett, valószínűleg kevesen emelnének kifogást, ha a Corrado ebben a formában megjelenne a kereskedésekben.

Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a VW egyelőre nem tervezi, hogy hasonló modellel álljon elő, de annyira izgatott minket a téma, hogy egyszerűen képtelenek voltunk nem foglalkozni vele – nyilatkozta Moczarsky. Nem is baj, az álom-Corrado nagyon csinos lett.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.