Rózsaszín büntetés: Fiat 500 topless

2010.03.18. 11:18

A Fiat egyik legsikeresebb modelljét újabb limitált szériával hurcolják meg, az 500C Pink Limited Editionnel. A Genfi Autószalonon bemutatott Abarth 500C kishúga feltehetően nem a férfi vásárlóközönséget célozza meg, de a leendő női vásárlóknak is előrehaladott ízlésficammal kell rendelkezniük, ha ezt a guruló rózsaszín ékszerdobozt választják közlekedési eszközüknek.

Az 500-as egyébként is a nők kedvencének mondható, valószínűleg ebből kiindulva kreálták a Fiatnál ezt a cukiságot. A hátratolható vászontető szintén egy olyan extra, amely már 1957 óta hódítja meg a hölgyek szívét a legkisebb Fiatokban. A krómdíszeket sem sajnálták róla, a 16-os alufelni pedig már-már elengedhetetlen kellék egy trendi kisautónál.

Gyönyörködjünk egy pillanatig a pompás színben, amit felfuttattak a tükrökre, de a beltérbe is jutott belőle bőven. A műszerfalon végigtekintve sem felejthetjük el, egy pillanatig sem, hogy milyen különlegességben ülünk. Élvezzük hátradőlve a vizuális élményt, és örüljünk, hogy nem a miénk. Szerencsére csak háromszázat gyártanak belőle, az angol piacra.