Egy hét múlva itt az Audi A7 Sportback

2010.07.20. 07:05

München központjában tartják az új, ötajtós típus premierjét, július 26-án hétfőn.

Az Audi teljes figyelmet szeretne, ezért minden autós eseménytől tisztes távolságban, a nyár közepén leplezi le az A6-oson alapuló kupészerű újdonságot. Az A7 Sportback ezért nem az őszi Párizsi Autószalonon lesz először látható, hanem egy külön erre az alkalomra megszervezett eseményen a München szívében elhelyezkedő Pinakothek für Moderne München nevű múzeumban. Így bizonyosan csak az új modellre figyel a hírekre éhes autós világ – vagyis ezt gondolhatnánk, de nem teljesen így lesz, mivel a BMW ezen a héten szintén megszellőztet egy nagyon hasonló célközönségű modellt, a Gran Coupét.

Az A7-esről egyelőre nagyon kevés a biztos információ, az azonban már most látszik, hogy a Mercedes CLS vadászterületéből szeretne egy nagy szeletet hasítani, ahogy a BMW négyajtós kupéja is. Azokra a vevőkre számítanak leginkább, akik egy nagyobb luxusautó presztízsét szeretnék maguk körül tudni, és már szűknek találnának egy kétajtós sportkocsit, de fontosabbnak tartják a jó formát és dinamikát, mint a célszerű tulajdonságokat, amilyen a csomagtér vagy a hátsó lábtér mérete.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.