Életre szóló garanciát ad az angol Opel

2010.08.09. 16:15

A Vauxhallnál nagyon bíznak a termékeik minőségében. Még soha egyetlen gyártó sem kínált életre szóló garanciát.

Aki augusztus 1 után vesz új Vauxhallt a szigetországban, életre szóló garanciát kap hozzá a gyártótól. Ezen a ponton persze el lehet kezdeni vitatkozni azon, meddig él egy autó, a találgatásokat megelőzendő a Vauxhall leszögezte: a garancia 100 000 mérföldre, azaz 160 000 kilométerre szól, de csak az első tulajdonos élhet vele, ha használtan vesszük az autót, a garancia elszáll – a Vauxhall már gondolkodik egy olyan konstrukción, mely lehetővé tenné, hogy pénzért a második tulaj megvásárolhassa a garanciát a kocsival.

Az életre szóló garanciával igen határozott kijelentést tettünk a termékeink minőségével kapcsolatban – mondta Duncan Aldred, a Vauxhall Motors U.K. vezérigazgatója. Arról egyelőre nem nyilatkozott senki, mi lesz az Opellel, vajon követi-e a testvérmárka példáját.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.