Tuningolt Bentley: mestermű vagy okádék?

2010.10.09. 16:18

Van, aki csodálja, és van, aki irigykedve gyűlöli. A Bentley Continental Supersports nem akar mindenkinek tetszeni. De akinek nem elég polarizáló az ötvenmilliós sportkocsi, tovább hergelheti a köpködők táborát: az Anderson brutális tuningkészletet készített az angol telivérhez.

Alapjaiban megváltoztatják az elegáns Continental karakterét a ráaggatott légterelők. Az elejére masszív hótolót csavaroztak, a küszöböket a klasszikus iskola tanítása szerint jócskán megtoldották, és persze a hátsó légterelő – diffúzor kombó sem maradhatott le a hátsójáról. De ami máshol bazárinak hat, a kétajtós Bentley-nek jól áll. A hűvös matt ezüst fényezéssel kiteljesedve megtalálta valódi énjét: szégyentelen macsó lett.

Csúfolhatják csirkehálónak a pofátlanul nagy levegőbeömlők borítását, nevezhetik malomkeréknek a fényes fekete huszonkét colosokat, ez mind lepereg a 685 lóerősre felhúzott egyéniségről. Hamar el fog kelni a háromszáz készlet, amit a németek gyártani fognak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.