Célegyenesben az új RS4

2011.03.31. 16:30

Tovább él, akinek halálhírét keltik. Minden híresztelés ellenére nemhogy beszüntetnék az Audi RS4-est, de már tesztelik is az utódot.

A lehető legjobb helyen, a Nürburgringen tiporják az RS4 következő generációját, amely a pletykák szerint csak kombi karosszériával készül majd. Ezzel kellő távolságot tarthat az RS5-től, amelytől állítólag a komplett technikát megörökli. Ha valóban így van, a 4,2 literes V8-as kerül majd a motortérbe, 450 lóerő körüli csúcsteljesítménnyel, amelyet egy hétsebességes duplakuplungos váltó szolgál ki. Más források viszont egy turbós V6-ost emlegetnek, hasonló teljesítménnyel.

Akár szívó, akár turbó, biztos, hogy az RS4-nek nem kell majd rettegnie sem az M3-astól, sem az új C63 AMG-től. Kombiságával pedig amúgy is külön öltözőt tudhat magáénak a négyszáz lóerő fölötti klubban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.