Amperával érkezett a miniszterelnök

2012.09.20. 13:35

Feszült várakozás előzte meg Orbán Viktor érkezését, a délre kihirdetett kezdés után minden perc vánszorogva telt. A bejárathoz felsorakoztatott srácok már nem bírták az ácsorgást, kókadoztak, leguggoltak, amíg valaki fel nem hessegette őket. A szépen felsorakoztatott fizikai állomány fegyelmezettebben bírta a várakozást, legfeljebb a csajokat stírölték lopva. Igazából az ő ünnepük ez, és mindannyian örülünk, hogy ilyen jól végezték a dolgukat, aminek következményeként ide hozták a flex gyárat.

Aztán egyszer csak elkezdtek gyakrabban vakarózni a füldugós emberek, megjelent egy Ampera a bejáratnál, és megérkezett a fő vendég. Nem irigylem, az Amperában nem lehet nagyon tespedni hátul. Természetesen elkezdtek csattogni a fényképezőgépek, a kollégák alig hagyták lépni a miniszterelnök urat. Köszöntötte az iskolás srácokat, a felsorakoztatott munkásokat, és azonnal oldottabb lett a légkör. Amíg el nem kezdődtek az impozáns számokat felsoroló beszédek.

Közben inkább belestem egy gyártókamrába, és a világszínvonalú gyárban egy máshonnan ismerős tárgyat fedeztem fel. Azért látszik, hogy a magyar találékonyság szerepet játszik a sikerben.