Magyarországon is rendelhető lesz az új elektromos Dacia

2020.10.09. 11:44

Nem titok, hogy a Dacia is a villanyautó-piacra készül: az indiai Renault Kwid típuson alapuló Dacia Springet az idén tavasszal már megmutatták tanulmányautóként, és azt is jelezték, hogy lesz szériagyártás.

Ennek fényében az sem meglepő, hogy a Renault Hungária október 15-ével megnyitja az előrendelési lehetőséget a típusra, annak ellenére, hogy a végleges autóval kapcsolatban még sok a bizonytalanság. Egyebek közt az ára sem ismert, bár a Renault magyarországi képviselete megkockáztatta a kijelentést, hogy ez lesz a piac legolcsóbb modellje. A képességeiről csak annyit mondtak, hogy a 3,73 méteres kisautóba épített 26,8 kWh-s akkumulátor 200 km feletti hatótávra lesz elegendő.

További részleteket a rendelés beindítására ígérnek, azt viszont már most jelezték, hogy az előleg a vásárlási szándékról való lemondás esetén hiánytalanul visszajár.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.