Az autós misék után a járvány elhozta az autós szavazófülkét is

2020.10.23. 09:29

Ahhoz már a tavaszi első hullám elég volt, hogy mutasson pár autós furcsaságot a járvány. Az autós misék és az autós mozik rövid reneszánsza voltak a leginkább szembetűnőek, de a parkolókban, autókból elvégezhető gyorstesztekre is furcsán néztünk volna egy éve ilyenkor még. A héten megjött a műfaj új darabja: Litvániában autóból lehetett szavazni a parlamenti választásokon. 

A képek egy vilniusi autós szavazóhelyen készültek, ahol a litván parlamenti választások második fordulójára adhatják le autóból a szavazataikat az állampolgárok. Sőt, ahogy az MTI által a témában kiadott szerény galéria mutatja, akár az autóból elsétálva is lehet szavazni. Nagy tanulság nincs a történetben, csak egy újabb meglepő helyzet, amilyet a járvány nélkül nem láttunk volna. Legalább ilyen érdekes a képen látható litván rendszám, ami tagolásában megegyezik a magyaréval. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.