Kihúzhatja még pár évig az Alfa Romeo Stelvio

2022.10.21. 06:05

A 2017-ben bemutatott Alfa Romeo Stelvio a gyártó várakozásaival ellentétben nem lett gyors kasszasiker, cserébe hosszú életciklust várnak tőle, és csak jövőre, 2023-ban adnak ki rá egy modellfrissítést, amivel további három-négy évig megtolhatják a létezését.

A facelift már a célegyenesben van, közúti teszteken fotózta le a GabetzSpyUnit, a képek ide kattintva nézhetők meg. Elsősorban a frissített, full-LED hátsó lámpákat kell észrevenni rajta, a formája nem változik, viszont a világítási struktúra igen.

A képeken egy Quadrifoglio csúcsváltozat látható, aminek a lökhárítóiba nem nyúlnak bele a fotó alapján, de a sima modellek talán más kötényt, átrajzolt lökhárítót kaphatnak. Az első lámpa változásait elrejtették, de ez minden bizonnyal ugyanúgy 3-3 szegmensből álló fényszóróra vált, ahogy a Tonalét megismertük. Az Alfa Romeo jövőre nem csak a Stelvio frissítését, hanem még egy sportautót is hozhat a belső égésű időszak végére, hiszen a márkát 2027-re tisztán elektromossá akarják tenni Európában, Észak-Amerikában és Kínában.