Az autót(nem) vásárló nők és öreg prémiumok – Heti hírösszefoglaló

2022.10.22. 08:56

Gyakori téma manapság, hogy mennyit is kell valóban várni egy új autóra. Az elmúlt hetekben megkérdeztünk mindenkit, ál-leveleket írtunk, hogy végre fény derülhessen az igazságra.

Ügyeletes autókereskedőnk, Balló Marci rendszeresen ír különböző autóvásárlási szokásokról. Hétfőn a hölgy autó(nem)vásárlók kerültek sorra.

Magyarországon még mindig sokan odavannak az öreg prémiumautókért. De meg szabad-e venni egy 25 éves A6-os Audit? Kellő óvatossággal természetesen igen.

A Cadillac bemutatta elektromos luxusautóját, a Celesiq-et. Nem aprózták el, a dizájn formabontó, az ár több, mint borsos, az autó pedig hatalmas.

Ünnepel a Mercedes! 25 éve borult fel az első generációs A-osztály egy svéd szaklap jávorszarvas-tesztjén. Az addig eladott A-osztályokat visszahívták és azóta az összes új Mercedest elektronikus menetstabilizátorral szerelik.

Ami Erdélyben megtörténhet, az bizony meg is történik. A Volán helyi megfelelőjének egyik sofőrje például lopott fát szállított a buszon utasok helyett. Természetesen mondanunk sem kell, hogy a hatóságok nem nézték jó szemmel a különös autóbusz-felhasználást.

Albánia messze földön híres lakói öreg Mercedes-imádatáról, ezt mi sem mutatja jobban, hogy ez a helyi taxis még mindig egy másfélmillió kilométert futott öreg 124-es Mercit hajt.