2023.02.18. 09:35

Az Audi pontot tesz a TT történetének végére. A Magyarországon gyártott „Magyar Nemzeti Sportautó” 25 év után befejezett gyártásának alkalmából egy Final Edition különkiadást készítettek, ami 2023 márciusától rendelhető.

Közlekedési káosz Budapesten! – Mondják egyesek minden héten háromszor. Meg azért nem halunk, de egy kicsit lassabban lehet eljutni Dél-Pestről a belvárosba, viszont legalább nem szakad össze alattunk a híd, amin áthajtunk.

Veszprém vármegye rendőrei fogtak egy Land Roverest, aki feltehetőleg nem sokat vezetett kéziváltós autót, mivel egy jókora kartonpapírra írta fel a helyes sebességváltás, illetve elindulás menetét.

Vakít a kék! A modern fényszórók egyre harsányabban tudnak világítani, egyre hidegebb színekkel. Természetesen ez sokkal jobb megvilágítást tesz lehetővé, viszont egyre inkább elvakítja a szembe jövő forgalmat.

A huszonhat éves K.Benjámin megfuttatta a Bömbit a lakótelepen. Járdára fel, piroson át, de egy szűk utca és egy szembe jövő autó kifogott rajta.

Igen, az EU betiltja a belső égésű motorral szerelt személyautók forgalmazását 2035-től, de most még jól meg is szavazták, hogy tényleg ez lesz.

Divat irigykedni a németekre, mert nekik van Nürburgringjük. Nekünk ugyan nincs Nürburgringünk, de összeszedtünk hat helyet, ahol hasonló dolgokat csinálni, anélkül, hogy Németországig kéne autóznunk.