Ezt a cuki Suzukit a vadonba találták ki

2024.05.28. 14:16

  • Frissítést kapott a csak Japánban kapható Suzuki Hustler
  • A frissítéssel egy új felszereltségi szint is megjelent, ami a Tough Wild nevet kapta
  • Ugyanolyan terepképességekkel rendelkezik, mint a sima Hustler, csak külsőségeiben hiteti el, hogy jobb annál
  • Átszámolva csaknem 4 millió forintba kerül a Tough Wild

A kei car továbbra is egy nagyon kívánatos műfaj – apró mérete, praktiussága és cukisága miatt –, de sajnos csak a Távol-Keleten hódít. Mivel igen nagy piacról van szó, ezért a gyártók különböző jópofa modellekkel, vagy különleges kiadásokkal próbálja elnyerni vásárlóit. Ilyen különlegesség, amikor egy nem terepre kitalált modell terepjárós kiadást kap. Ilyen lett a most bemutatott Suzuki Hustler Tough Wild.

A Suzuki Hustler kategóriájában egy crossover stílusú kei car, amit 2014 óta gyártanak. A második generációját 2020-ban mutatták be, ami most egy apróbb frissítésen esett át, aminek részeként a Tough Wild felszereltség is bemutatásra került.

A Tough Wild kétféle 660 köbcentis motorral kapható, amik között annyi a különbség, hogy az egyikbe turbót is szereltek. A turbós 63, a szívó pedig 48 lóerős. Mindkét verzió lágy hibrid hajtással van kiegészítve, csak CVT váltóval kapható, valamint van belőlük két- és négykerék meghajtás is.

Viszont a Tough Wild futóművéhez nem nyúltak, papíron ugyanolyan a terepképessége, mint egy sima Hustleré, vagyis csaknem semmilyen.

Egyedül a külső, ami más. A Tough Wild hűtőmaszkja teljesen fekete, első és hátsó lökhárítóját átdolgozták, terepjárós elemekkel egészítették ki, valamint tetősínt is kapott. Így a kerek LED fényszóróival együtt a Hustler Tough Wild egy összenyomott, aranyos Land Cruiser hatását kelti.

A beltere kekizöld kiegészítőkkel van tele, valamint a szövet bevonatok vízállókra lettek cserélve. Mindegyik ülése szintbe dönthető, amellyel az autóban akár két személy is kényelmesen(??) elfér.

A csak Japánban kapható Hustler Tough Wild ára 1760000 japán jentől indul, ami átszámolva csaknem 4 millió forint.