A rendőr levette a rendszámot, Gábor küzdött és visszakapta

2019.03.16. 09:39 Módosítva: 2019.03.16. 11:38

Elég a tuning autók zaklatásából, hirdeti nevében a Facebook egyik legnyüzsgőbb magyar autós csoportja. Két éve tag vagyok, pedig nincs tuningolt autóm. Az érintettek történetei miatt járok oda, mert továbbra is érdekel, ki milyen utat jár be a saját projektjével. A zárt csoport vezetőjével, Gergővel elhatároztuk, hogy megmutatunk néhány esetet, melyekből lehet és kell tanulni. Gábor Hondájának ügye az első, vele készítettük ezt a videót, hogy ti is megtudjátok, mi következik a magyar tuner keresztre feszítése után, illetve hogyan támad fel a forgalomból kivont autó.

Ha tetszett, gyertek ki a Totalcar idei első Parkoló Parádéjára, a Hungexpóra március 17-én, vasárnap, déltől hatig! Rengeteg jó arc, végtelen sok érdekes autó, lesz szauna, ingyen autódiagnosztika, kedvezményes gumicsere, gyerekeknek gokart, foodtruck, Mesterkurzus Bári Dáviddal, a Michelisz Norbi-féle versenycsapat, a M1RA csapatfőnökével, továbbá veterán tuningautó-válogatás (részletek itt, a linken, tudod, jobb klikk!).

Jegyvásárlás a PP-re: 

A Totalcar az AMTS kiállítást sem hagyhatja ki, a március 22-től 24-ig szintén a Hungexpón zajló gigantikus autós bulira saját standdal készülünk, sőt, 23-án, délelőtt 11-órától élő előadást tartunk Göbölyös Zsolt vezetésével. Az előadáson három, sikeres és legális autótuning történetét ismerhetitek meg, hogy nektek már kevesebb szenvedés jusson mint Gábornak és a Civicnek, vagy bárkinek, aki Magyarországon egyedi autóra vágyik. 

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.