Öregautós tuner pajtás, kiállítjuk az autódat az AMTS-en, gyere!

Totalcar Tuned Classics minikiállítás és jelentkezés

2019.03.09. 11:12

Van korhű hangulatú, idősebb tuningautód? Hozd el a PP-re! Nincs? Egyrészt sürgősen állj neki, hogy legyen, másrészt szólj a nálad sajnos menőbb haverodnak, hogy hozza ki az övét! A legklasszabbakat kiállítjuk a standunkon az AMTS-en, menőzni. Mondom, hogyan.

Március 17-én indul a 2019-es Parkoló Parádé-szezon. Nyilván állat lesz, mert az év első alkalma mindig különleges hangulatú. Ilyenkor mi is be vagyunk sózva, nemcsak a szervezés és egyeztetés megy már hónapok óta, hanem a saját autók felkészítése is. Öreg Alfák fényeződnek, Hangyászok ébredeznek távoli műhelyek mélyén.

02 MG 1139

Az első 2019-es PP rajtprogrammal lövi ki az évet: Bári Dávid, a Michelisz-csapat vezetője mesél majd a csarnokban, míg odakint megy a szokásos cirkálás, dumálás, szakértés, a Dicsőséges Téli Ellenkormányzások heves gesztikulálással kísért felidézése, meg hasonlók. A részletes programot leírtuk ebben a posztban, és itt a FB event linkje, de most nem ez a lényeg, hanem hogy kiemelten várjuk a tuningolt young- és oldtimereket, utcaiakat és versenyautókat egyaránt.

A PP időpontja márc. 17, vasárnap. Egy hétre rá jön az AMTS, az év legnagyobb csináltautó-őrülete. Ezen lesz egy Totalcar stand. És a standon ott lehet a te autód a Totalcar Tuned Classics között. Hogyan?

Korhű stílusban, jó ízléssel megépített/módosított autókat szeretnénk vinni. Olyanokat, amik egyszerre hozzák a koruk hangulatát, és a személyre szabás kortalan örömét. Koppányos-weberes Zsiguli? Lehet. Bosozoku Hakosuka? Persze. Wolfsburgi földgyalu? Miért ne? Piskóta Escort? Vau! Bármi jöhet, ami a múlt évezredben készült, lehetőleg inkább 89 előtt, és gyorsabb (-nak is látszik), mint ahogy eredetileg kihajtott a szalonból.

Hogyan lehet ez a te autód?

1: Gyere el a Parkoló Parádéra március 17-én, vasárnap
2: Parkolj a Kigyúrt Aggastyánoknak fenntartott külön területre (táblával jelezzük majd)
3: Mindenképpen legyél ott 16:00-17:00 között, mert ekkor lesz a válogatás
4: Ha a közönségszavazáson is részt vennél, töltsd ki ezt a jelentkezési lapot
5: Szorgalmi feladat, kisötösért: legyen nálad valami anyag a folyamatról, ahogy készült
6: Akkor csináld mindezt, ha örülsz is neki, ha a következő hétvégén az AMTS-en vadidegenek nyálazzák össze a kézműves sárvédő-szélesítéseidet a Totalcar standján. Ahova te is kijössz a vendégünkként, és együtt lógunk

Nagyon várunk, akár nézőként, akár indulóként, akár szavazóként a helyszínen. Ha nincs még jegyed, legyen gyorsan, mert fogy!

Korábbi Parkoló Parádés cikkek

Ilyen volt az év első Parkoló Parádéja
Aki nem volt ott, most megnézheti a többieket, aki ott volt, megnézheti magát. Képek, videók minden mennyiségben!
Jobb a prémium benzin a sima 95-ösnél? Tényleg árt az E10?
Minden benzinnel és gázolajjal kapcsolatos kérdésre választ ad a Totalcar Mesterkurzus előadása Dr. Zöldy Máté motor- és üzemanyag-szakértővel.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.