Mit hozzon a?

2007.12.18. 01:27
Újra itt a karácsony, itt a szeretet, itt az ünnep, már világszerte javában zajlik a zsenge, ártatlan, harmatos szemű fenyőfácskák mészárlása. De mi kerüljön alájuk? Stábunk összeírta, ki mire vágyik a Totalcar webáruházából.

Balázs Viktor, főmunkatárs

Az egész elpuhult bandából én vagyok az egyetlen offroad-motoros, ezért is áll a listámban első helyen ez a 12x12 centiméteres matrica , amit ráadásul kétféle színben is kínál áruházunk. Persze mondanom sem kell, hogy valójában nem crossmotorost ábrázol, hanem enduróst, hiszen a fejidomon nem rajtszámtábla, hanem lámpa van. De nem szólok egy szót se, mert akkor Bende igazgató még felviszi az árát. Úgyhogy addig vegyék, amíg ilyen olcsó!

A légkondit nem bírom, a huzatot még kevésbé. Viszont az elhasznált levegőben ücsörögni sem kellemes, ezért valahogy szellőztetni kell. Avensis Versómnak ezért pompás kiegészítője lehetne ez az oldalablak légterelő szettje , amivel résnyire nyitott ablaknál sincs cúg és szélzaj a kocsiban. Afrikai országokban bevált és kedvelt felszerelés ez, ide meg jön a globális felmelegedés, úgyhogy: kéne.

Na honnan ismeri az én generációm a Lola T-t és a Lancia Fulvia Coupé Rallyt? Hát persze, hogy az Autókvartettből. A hvtm.hu a Totalcar segedelmével most újjáélesztette és modernizálta ezt a zseniális találmányt, és az új kiadásról már most tudható, hogy klasszikus lesz. Ezért aztán érdemes akár többet is behörcsögölni belőle. Ki tudja, lehet, hogy a gyerekeim egy pakli autóskártya eladásából fogják húsz év múlva megalapozni a jövőjüket!

Bende Tibor, ügyvezető, áruház-igazgató

Ha új autóm lenne, akkor ilyet vennék hozzá, hogy menjen az Ipod, és ne kelljen a CD-kkel bohóckodni. Gyári egységek és CAN-bus sem akadály. Minek ide CD-váltó?

Ha veszek egy kabriót, akkor mindenképpen veszek rá csomagtartó- csomagtartót . Hadd legyen csak kicsi a csomagtér, és lehessen nagy a fejtér!

Csikós Zsolt, tesztrovat-vezető

Én hülye, tavaszonként háromfél-négyezerért veszem az olajat a motorjaimba, erre most belelapozok a tulajdon áruházunk kínálójába, és kiveri a szemem az Elf 2000 forintjával mért literje. Ráadásul éppen a W20-50-es olajat adják ennyiért, nekem meg öreg, léghűtéses motorjaim vannak, azokba pont ez a sűrű kell. A Kawa elnyel négy litert, a Honda CB350 kettő és felet, a kicsikbe is beleömlik másfél lityi szebbik fele - ez egy szezonban nyolc liter olaj. Plusz az a másfél-kettő, ami mindig elfogy novemberig, tehát összesen tíz. Tízszer ezerötszáz forint spórolás - egy évben az annyi, mint tizenötezer. Hurrá.

Az inverter gondolatával régóta játszadozom - ez a szerkezet 220 (pontosabban 230) voltos váltóáramot csinál az autóban mindenütt fellelhető 12 volt egyenáramból. Csomószor kellett volna már autóban digigép akkut töltenem, haldokló laptopot használnom, lemerült mobilt életre keltenem. Mindig ott volt a probléma: mindegyikhez vegyek különböző fajta, spéci autós töltőt, ráadásul hurcoljam is őket mind? Egy frászt, az inverter kevesebb, mint 15 ezerért megoldja az egész problémakört. 150 wattot bír, tehát még a szobai hifimet is elviszi...

Égő Ákos, webszerkesztő

Nemrég szereltem xenonlámpát az autómba. De mégis elég kevés ellenséget szereztem, ezért azt hiszem, a stroboszkóplámpa extra erős fényvezérlővel adhatna további lendületet a prosztóvá válás rögös útján. De kicsit meginogtam, amikor megláttam a 8540 Ft-os fényhidat is. A kabrióra nem rakhatjuk, de a Scionra erőltetve lehetnék polgárőr a Pecató partján.

Aztán hosszú keresés után egy darabig nem találtam semmi érdekeset, de a matricáknál végre megtaláltam a számításomat. Ann - sexy girl matrica annyira elementáris erővel hatott rám, hogy nem is tudtam kilépni a matricák bűvköréből. Egy pucér nő nem elég, külön kategória van ezeknek a matricáknak, ne legyünk restek válogatni. Ha a motorháztető-égetés nem lenne elég, a tükröt is lángnyelvekkel díszíthetem. Ha saabos griffes motívumra vágynék, akkor jó választás volna a lángoló sas - ami inkább lángoló Kukori - az autó oldalára.

De tiszta szívemből azért csak az autóskártyát kérném Jézustól az egész kínálatból.

Na és a többiek mit szeretnének? Lássuk a következő oldalon.