"Lefoglalóztam és utána: úristen, mit csináltam?"

2019.04.23. 06:14

A Volvo V60 a második generációs S60 ötajtós, vagy ha tetszik kombiváltozata. Rengeteg négy-, öt-, illetve hathengeres motorral gyártották 2010 és 2018 közt. Ez volt az egyik utolsó típus, amelyhez még lehetett kérni a legendás D5 motorcsalád soros, öthengeres turbódízel motorjait. Attila is egy ilyen, több mint 210 lóerős verziót választott egy vidéki kereskedésben, pedig eleinte nem volt benne biztos, hogy éppen egy ilyen autóra van szüksége. Lássuk, jól döntött-e!

A MűhelyPRN-ben a Totalcar olvasóinak autóit vizsgáljuk át a  Pryma Autócentrumban . Az átvizsgálásért ezúttal senkinek nem kell fizetnie, de nemcsak az autó gazdája nyer, hanem mi, a sorozat tanulni vágyó készítői és a nézők is. A jelentkezéshez kattints erre a szövegrészre , majd töltsd ki a Google-űrlapot! A kiválasztott autók gazdáival hamarosan felvesszük a kapcsolatot és mindent megtudhatnak a forgatásról, illetve az átvizsgálásról.

Korábbi MűhelyPRN cikkek

Nehéz belekötni a jól kiválasztott Zafirába?
Tibor autójának műszaki vizsgája hamarosan lejár. Szakikám, most rajtad a sor: átengednéd? Fotelnepperkedj!
Hogyan döglik a Tesla és mikor ingyenes a javítás?
Ebben a budapesti taxiban 357 ezer kilométer van, gazdája már többféle hibával megküzdött, a guru pedig elmondja, mitől kell óvakodni, mielőtt te is megveszel egy használt Teslát.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.