"Lefoglalóztam és utána: úristen, mit csináltam?"

2019.04.23. 06:14

A Volvo V60 a második generációs S60 ötajtós, vagy ha tetszik kombiváltozata. Rengeteg négy-, öt-, illetve hathengeres motorral gyártották 2010 és 2018 közt. Ez volt az egyik utolsó típus, amelyhez még lehetett kérni a legendás D5 motorcsalád soros, öthengeres turbódízel motorjait. Attila is egy ilyen, több mint 210 lóerős verziót választott egy vidéki kereskedésben, pedig eleinte nem volt benne biztos, hogy éppen egy ilyen autóra van szüksége. Lássuk, jól döntött-e!

A MűhelyPRN-ben a Totalcar olvasóinak autóit vizsgáljuk át a  Pryma Autócentrumban . Az átvizsgálásért ezúttal senkinek nem kell fizetnie, de nemcsak az autó gazdája nyer, hanem mi, a sorozat tanulni vágyó készítői és a nézők is. A jelentkezéshez kattints erre a szövegrészre , majd töltsd ki a Google-űrlapot! A kiválasztott autók gazdáival hamarosan felvesszük a kapcsolatot és mindent megtudhatnak a forgatásról, illetve az átvizsgálásról.

Korábbi MűhelyPRN cikkek

A legjobb 2 milliós használt autó egy Dacia?
A Duster sláger volt újként, és az használtan is. Ezúttal egy 200 ezer kilométert futott, nehéz múltú példányt vizsgáltunk át, alaposan.
BMW-re vágysz? Ez a Honda való neked
Az Accord utolsó európai generációját újként sokan lenézték, pedig a Honda mindent megtett, hogy bizonyítson. Mára beérett a munka gyümölcse.